Autogara Filaret din București

La Gara Filaret - Bucuresti City News

Facilități ale Autogarii Filaret

Autogara Filaret din București servește ca un centru vital de transport pentru călătorii din întreaga țară și dincolo de granițele ei. Situată în centrul orașului, această autogară este un nod esențial în rețeaua de transport rutier din România.

Locuri de așteptare și spații de relaxare:

Pentru așteptarea autobuzelor sau a conexiunilor, autogara dispune de zone de așteptare confortabile și spații de relaxare unde călătorii se pot odihni și pot aștepta în confort.

Restaurante și cafenele:

Pentru a oferi călătorilor posibilitatea de a se hrăni și hidrata înainte sau după călătorie, Autogara Filaret găzduiește mai multe restaurante și cafenele.

Magazine și puncte de vânzare a biletele:

În autogară există mai multe puncte de vânzare a biletelor pentru diverse destinații și servicii suplimentare. De asemenea, sunt disponibile magazine pentru achiziționarea de produse de călătorie și alte articole necesare.

Servicii de transport și parcare:

Pentru călătorii care ajung cu mașina personală, Autogara Filaret oferă servicii de parcare sigure și convenabile.

Conexiuni de transport public și taxiuri:

Autogara Filaret este bine conectată la rețeaua de transport public din București, facilitând accesul călătorilor către alte zone ale orașului sau către alte destinații.

Cum ajungi din Moldova spre Autogara Filaret

Curse din Chișinău:

Zilnic: 01:00; 01:30; 03:00; 06:00; 11:00; 12:00; 16:00; 17:00; 20:00; 21:00; 21:30; 22:30;

Curse din Bălți: Zilnic la 20:30;

Detalii aici.

Cum îți rezervi transport spre Autogara Filaret

Verifică Orarul Autobuzului:

Accesează platforma de rezervare Infogari.MD a autobuzelor pentru a verifica orarul și disponibilitatea curselor către Autogara Filaret. Asigură-te că alegi o cursă care se potrivește cu programul tău de călătorie.

Selectează Cursa Potrivită:

Odată ce ai identificat o cursă potrivită, selectează și asigură-te că ai verificat detaliile călătoriei, inclusiv ora și locul de plecare.

Completează Informațiile de Rezervare:

Completează detaliile necesare pentru rezervare, cum ar fi numărul de pasageri și informațiile de contact. Asigură-te că ai furnizati toate informațiile corecte pentru a evita orice problemă în timpul călătoriei.

Primește Confirmarea și Detaliile Călătoriei:

După ce ai finalizat rezervarea, vei primi o confirmare a rezervării împreună cu detaliile călătoriei tale. Verifică aceste informații și asigură-te că ai toate detaliile necesare pentru a ajunge la aeroport în timp util.

Ajunge la Punctul de Plecare:

În ziua călătoriei tale, asigură-te că ajungi la punctul de plecare al autobuzului cu suficient timp înainte de ora de plecare programată. Așteaptă la punctul de îmbarcare și pregătește-te să te bucuri de călătoria ta către Bucuresti.

Dacă ai nevoie de ajutor, operatorii call-centru Infogari.MD sunt la dispozitia dvs.

Rezervari bilete cu plata la sofer online pe Infogari.MD sau https://wa.me/37367146695

[trustindex no-registration=google]