Aeroportul Charles de Gaulle din Paris

Paris CDG Terminal 1 reopens – Business Traveller

Aeroportul Charles-de-Gaulle din Paris este unul dintre cele mai aglomerate și prestigioase noduri aeriene din lume. Cu o gamă largă de facilități și servicii, acest aeroport oferă numeroase avantaje atât pentru călători, cât și pentru companiile aeriene. Iată câteva dintre principalele sale caracteristici:

Conexiuni internaționale extinse:

Aeroportul Charles-de-Gaulle este unul dintre cele mai mari noduri aeriene internaționale din Europa și din lume, oferind conexiuni către o varietate de destinații din întreaga lume. Cu numeroase rute către America de Nord, America Latină, Asia, Africa și Orientul Mijlociu, călătorii au acces la o rețea globală de zboruri.

Hub pentru multiple companii aeriene:

Datorită poziției sale strategice, Charles-de-Gaulle este hub pentru multiple companii aeriene majore, precum Air France, dar și pentru numeroase alte companii aeriene de pe tot globul. Acest lucru oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește zborurile și tarifele.

Infrastructură modernă și servicii de calitate:

Aeroportul Charles-de-Gaulle este dotat cu facilități moderne și servicii de înaltă calitate pentru confortul călătorilor. Terminalurile sunt spațioase și bine organizate, oferind o varietate de opțiuni pentru cumpărături, restaurante și alte activități.

Conexiuni eficiente între zboruri:

Datorită dimensiunii sale și a infrastructurii bine dezvoltate, Aeroportul Charles-de-Gaulle facilitează transferurile rapide și eficiente între zboruri. Călătorii în tranzit beneficiază de servicii și facilități specializate pentru a-și continua călătoria fără dificultăți.

Acces ușor la Paris și alte destinații:

Aeroportul Charles-de-Gaulle este bine conectat la rețeaua de transport public din Paris, facilitând accesul rapid și convenabil către oraș și către alte destinații din regiune. De asemenea, oferă o gamă largă de opțiuni pentru închirierea de mașini și servicii de transfer.

Securitate și siguranță înaltă:

Aeroportul pune un accent deosebit pe securitatea și siguranța pasagerilor, folosind tehnologii moderne și proceduri eficiente pentru a asigura călătorii fără griji și fără incidente.

Facilități pentru călătorii de afaceri și VIP-uri:

Aeroportul oferă facilități speciale pentru călătoriile de afaceri și pentru pasagerii VIP, incluzând săli de conferințe, lounge-uri premium și alte servicii personalizate.

Cum să ajungi la Charles de Gaulle?

Miercuri: Pornire la 08:30 din Chisinau, Republica Moldova

Vineri: Pornire la 08:30 din Chisinau, Republica Moldova

Duminică: Pornire la 10:00 din Chisinau, Republica Moldova

Mai multe detalii Rezervă aici.

Dacă ai nevoie de ajutor, operatorii call-centru Infogari.MD sunt la dispozitia dvs.

Rezervari bilete cu plata la sofer online pe Infogari.MD sau https://wa.me/37367146695