Aeroport Iași Zboruri LowCost

UTI finalizează construcția Terminalului 3 al Aeroportulului Internațional  Iași - UTI Grup

Atracții Principale ale Zborurilor Low-Cost din Iași

Aeroportul Internațional Iași este o poartă vitală către Europa, oferind călătorilor oportunitatea de a ajunge în diverse destinații europene la prețuri avantajoase. Cu o creștere semnificativă în ultimii ani, aeroportul a devenit un hub important pentru călătorii din Moldova și din regiunile înconjurătoare.

Variație și Alegere:

Zborurile low-cost din Iași deschid oportunități de călătorie către o gamă variată de destinații din Europa. De la orașele mari și pulsul vibrant al culturii europene la destinații mai puțin cunoscute și pitorești, călătorii au o mulțime de opțiuni de alegere.

Economie de Timp și Bani:

Călătorind cu zboruri low-cost din Iași, călătorii economisesc timp și bani, fără a sacrifica calitatea experienței de călătorie. Prețurile accesibile ale biletelor de avion permit călătorilor să exploreze mai multe destinații sau să-și planifice vacanțele mai frecvent, fără a depăși bugetul.

Conexiuni Facile:

Aeroportul Internațional Iași oferă conexiuni ușoare către rețelele de transport internațional și destinațiile din întreaga Europă. Cu opțiuni de zboruri directe și conexiuni convenabile, călătorii pot ajunge rapid și eficient la destinațiile lor dorite.

Oportunități de Vacanță:

Zborurile low-cost din Iași sunt ideale pentru călătorii de vacanță, city-break-uri, escapade de week-end și chiar călătorii de afaceri. Indiferent de tipul de călătorie, călătorii găsesc întotdeauna opțiuni adecvate pentru bugetul și preferințele lor.


Aeroportul Internațional Iași oferă o varietate de destinații low-cost către orașe importante din Europa. Printre acestea se numără:


Bruxellesde la 178 RON (zbor direct) Compania (WizzAir)

Milano – de la 199 RON (zbor direct) Compania (WizzAir)

Paris – de la 247 RON (zbor direct) Compania (RYANAIR)

Viena – de la 576 RON(zbor direct) Compania (AUSTRIAN AIRLINES)

Londra – de la 292 RON (zbor direct) Compania (WizzAir)

Ca să ajungeți din Chișinău la aceste curse, vă oferim orarul curselor spre Aeroport Iași:

Zilnic: 00:30; 05:30; 06:00; 06:30; 07:45; 10:10; 12:00; 13:00; 14:00; 15:00; 21:00; 22:30; Detalii aici.

Cum iți rezervi cursa cu autobuzul spre Aeroportul Iasi

Accesează platforma de rezervare Infogari.MD a autobuzelor pentru a verifica orarul și disponibilitatea curselor către Aeroportul Iași. Asigură-te că alegi o cursă care se potrivește cu programul tău de călătorie.


Verifică Orarul Autobuzului:

Accesează platforma de rezervare Infogari.MD a autobuzelor pentru a verifica orarul și disponibilitatea curselor către Aeroportul Iași. Asigură-te că alegi o cursă care se potrivește cu programul tău de călătorie.

Selectează Cursa Potrivită:

Odată ce ai identificat o cursă potrivită, selectează-o și asigură-te că ai verificat detaliile călătoriei, inclusiv ora și locul de plecare.

Completează Informațiile de Rezervare:

Completează detaliile necesare pentru rezervare, cum ar fi numărul de pasageri și informațiile de contact. Asigură-te că furnizezi toate informațiile corecte pentru a evita orice problemă în timpul călătoriei.

Primește Confirmarea și Detaliile Călătoriei:

După ce ai finalizat rezervarea, vei primi o confirmare a rezervării împreună cu detaliile călătoriei tale. Verifică aceste informații și asigură-te că ai toate detaliile necesare pentru a ajunge la aeroport în timp util.

Ajunge la Punctul de Plecare:

În ziua călătoriei tale, asigură-te că ajungi la punctul de plecare al autobuzului cu suficient timp înainte de ora de plecare programată. Așteaptă la punctul de îmbarcare și pregătește-te să te bucuri de călătoria ta către Aeroportul Iași.

Dacă ai nevoie de ajutor, operatorii call-centru Infogari.MD sunt la dispozitia dvs.

Rezervari bilete cu plata la sofer online pe Infogari.MD sau https://wa.me/37367146695