Aeroport Bucuresti Otopeni Zboruri LowCost

Aeroportul Otopeni a inaugurat Parcul Zburătorilor, unde pasagerii pot  aștepta în aer liber / CECCAR Business Magazine

Aeroportul Otopeni

Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni este o poartă cheie către aventuri accesibile și captivante în Europa. Cu zboruri low-cost în creștere, călătorii pot explora o varietate de destinații uimitoare fără a-și depăși bugetul. Iată un ghid despre direcțiile zborurilor low-cost disponibile de la acest aeroport:

Facilitățile zborului LowCost

1. Prețuri Atractive: Unul dintre cele mai mari avantaje ale zborurilor low-cost este prețul accesibil al biletelor de avion. Companiile aeriene low-cost oferă adesea tarife reduse în comparație cu companiile aeriene tradiționale, permițând călătorilor să economisească bani și să călătorească mai des sau către mai multe destinații.

2. Diversitatea Destinațiilor: Zborurile low-cost deschid uși către o varietate largă de destinații, atât în Europa, cât și în afara acesteia. De la orașe mari și populare până la destinații mai puțin cunoscute și pitorești, călătorii au o gamă variată de opțiuni pentru a-și alege următoarea aventură.

3. Flexibilitate în Alegerea Serviciilor: Zborurile low-cost oferă adesea o gamă flexibilă de servicii, permițând călătorilor să plătească doar pentru ceea ce folosesc. Astfel, călătorii pot economisi bani alegând să nu achiziționeze servicii suplimentare, cum ar fi bagajul înregistrat sau selecția locului în avion.

4. Accesibilitate: Zborurile low-cost pot fi o opțiune accesibilă pentru o gamă largă de călători, inclusiv pentru cei cu bugete mai restrânse. Această accesibilitate permite mai multor oameni să experimenteze călătorii internaționale și să exploreze noi destinații fără a-și depăși limitele financiare.

5. Mai Multe Opțiuni de Zbor: Companiile aeriene low-cost oferă adesea mai multe opțiuni de zbor, inclusiv zboruri directe și cu escală, în funcție de preferințele și necesitățile călătorilor. Acest lucru permite călătorilor să-și personalizeze călătoria în funcție de programul lor și să găsească cea mai convenabilă opțiune de zbor.


Aeroportul Otopeni din București oferă o gamă largă de zboruri în diferite țări a Europei, cum ar fi:

Milano – de la 29 Euro (zbor direct) Compania (WizzAir)

Londra – de la 50 Euro (zbor direct) Compania (Ryanair)

Madrid – de la 98 Euro (zbor direct) Compania (Ryanair)

Viena – de la 48 Euro (zbor direct) Compania (Austrian Airlines)

Bruxelles – de la 72 Euro (zbor direct)Compania (WizzAir)

Rotterdam – de la 193 Euro (zbor cu 1 escală)Compania (British Airways)


Orarul curselor din Chisinau spre Bucuresti Aeroport Otopeni:


Zilnic: 01:00; 01:30; 03:00; 06:00; 11:00; 12:00; 16:00; 19:00; 20:00; 21:00; 21:30; Detalii aici.

Cum iți rezervi cursa cu autobuzul spre Aeroportul Otopeni

Verifică Orarul Autobuzului:

Accesează platforma de rezervare Infogari.MD a autobuzelor pentru a verifica orarul și disponibilitatea curselor către Aeroportul Otopeni. Asigură-te că alegi o cursă care se potrivește cu programul tău de călătorie.

Selectează Cursa Potrivită:

Odată ce ai identificat o cursă potrivită, selectează-o și asigură-te că ai verificat detaliile călătoriei, inclusiv ora și locul de plecare.

Completează Informațiile de Rezervare:

Completează detaliile necesare pentru rezervare, cum ar fi numărul de pasageri și informațiile de contact. Asigură-te că furnizezi toate informațiile corecte pentru a evita orice problemă în timpul călătoriei.

Primește Confirmarea și Detaliile Călătoriei:

După ce ai finalizat rezervarea, vei primi o confirmare a rezervării împreună cu detaliile călătoriei tale. Verifică aceste informații și asigură-te că ai toate detaliile necesare pentru a ajunge la aeroport în timp util.

Ajunge la Punctul de Plecare:

În ziua călătoriei tale, asigură-te că ajungi la punctul de plecare al autobuzului cu suficient timp înainte de ora de plecare programată. Așteaptă la punctul de îmbarcare și pregătește-te să te bucuri de călătoria ta către Aeroportul Otopeni.

Dacă ai nevoie de ajutor, operatorii call-centru Infogari.MD sunt la dispozitia dvs.

Rezervari bilete cu plata la sofer online pe Infogari.MD sau https://wa.me/37367146695